Isopipe UV

isopipe-uv

Το ISOPIPE UV είναι το νέο επαναστατικό προϊόν που συνδυάζει τα προτερήματα και την αποτελεσματικότητα των μονωτικών που κατασκευάζονται από ελαστομερές υλικό (συνθετικό ελαστικό), επενδεδυμένο εξωτερικά με μία ειδικά εξελιγμένη μεμβράνη από πολυμερές.

Με την προσθήκη της εξωτερικής μεμβράνης επιλύονται τα χρόνια προβλήματα και οι πρόωρες καταστροφές στο συνθετικό ελαστικό, που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία και αυξάνεται η αντοχή του μονωτικού σε εξωτερικές καιρικές συνθήκες πλέον των 5 ετών για μεσογειακού τύπου κλίμα.

Προστασία οπό υπεριώδη ακτινοβολία, αυξημένη αντίσταση στouς υδρατμούς και ενα σκληρό αντιτριβικό στρώμα δημιουργώντας ομοιόμορφη μόνωση, εχοντας ως αποτέλεσμα:

  • Αύξηση του συντελεστή διαπερατότητας (μ) περισσότερο από 80%.
  • Σημαντική αύξηση τnς διάρκειας απόδοσης της μονωτικής ικανότητας και της θερμικής αγωγιμότητας (λ) περισσότερο από 10 φορές.
  • Προστασία του ελαστομερες υλικού από γδαρσίματα. τριβές και οξειδώσεις.
  • Διάρκεια ζωής της μεμβράνης και της προστασίας από υπεριώδη ακτινοβολία περισσότερο από 5 χρονια.
  • Καλαίσθητο, καθαρό και λαμπερό άσπρο χρώμα (άλλες αποχρώσεις κατόπιν παραγγελίας)
Το ISOPIPE UV είναι το πλέον ενδεδειγμένο μονωτικό υλικό για εφαρμογές σε εξωτερικούς xωρους. λόγο τnς ανθεκτικότητας του στην άμεση ηλιακή ακτινοβολία και σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Η μοναδικότητα του το καθιστά απαραίτητο για εξωτερική χρήση.

Το ISOPIPE UV δεν χρειάζεται επικάλυψη ειδικής προστατευτικής βαφής η την προσθήκη ειδικής αυτοκόλλητης ταινίας όπως στην απλή μόνωση, μειώνοντας τον χρόνο εγκατάστασης, το κοστος εργασίας και το κόστος των επιπρόσθετων υλικών που χρησιμοποιούνται.

Το UV αποτελεί ιδανική επιλογή για χρήση σε συστήματα εξωτερικών ηλιακών συλλεκτών, προθερμαντήρες ζεστού νερού, κλιματισμού (μεμονωμένες και κεντρικές μονάδες), κεντρική θέρμανση, ψυκτικών εφαρμογών, εξωτερικών υδραυλικών δικτύων (ζεστού και κρύου νερού), μονάδων εξαερισμού καθώς επίσης και σε εφαρμογές στην ναυπηγία.

isopipe-mod